fredag 14 februari 2014

Appen Slice Fractions.

Hej, Ni glömde ju att ge mig lite kommentarer om Slice Fractions!
Jag behöver ha kommentarerna senast nästa söndag. Alltså den 23februari. Skriv era kommentarer om spelet i kommentarsrutan så får jag till en riktigt fin recension.

10 kommentarer:

  1. Jag tyckte spelet var kul! men det var för lätt.önskar att spelet hade olika svårighetsgrader och fler nivåer Annars var spelet roligt!!!!! 4/5 enligt mig =)

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte att spelet var roligt och lärorikt

    Det som var bra med spelet var att man lärde sig hur man t.ex kunde rita 3 sjättedelar

    SvaraRadera
  3. ÅSIKT:Jag tycker spelet var ganska bra.

    ARGUMENT FÖR:Den är bra man lär sig mycket .Man förlurar inga poäng man har fått om man inte klarar.Det är bra att man kan börja om.Har man gjort fel och börjar om är det bra eftersom jag kan veta vad klarar och inte klarar.När elefanet har hämtat sin hatt och går till nästa nivå visar den vad nivåen handlar om.Gör då mång fel hjälper en hand dig med först försäket jättebra.

    ARGUMENT MOT:Det hör inte ihop det vi just nu jobbar med.Ibland händer det att där siffrorna ska finns blir det rök alså där ner vid bråket.När man gör mång vill hjälper en hand ger t.e.x tips och jag tycker att tiåset är inte för bra de både hjälpa så bra att vi fattar.Och när handen som ska hjälpa dig är där för lägge.

    SvaraRadera
  4. Jag var inne i mobile så jag kabske stavat fel så förlåt om ni inte förstår.

    SvaraRadera
  5. Det var bara tiåset jag inte förstod...

    SvaraRadera
  6. Love you Iqra 4 ever16 februari 2014 kl. 12:48

    Jag menar tipset

    SvaraRadera
  7. det var lärorikt

    det var en barnslig bakgrund och det var för några nivåer .

    det som var bra va att att det var olika bråkdelar . och att man fick för söka dela det till rett bråktal .för att komma till nästa steg.

    SvaraRadera