tisdag 31 mars 2015

Dag tre- med bra väder! 😃

I dag har vi faktiskt haft bra väder, soligt och fint men blåsigt.

Grupp ett började dagen med tipspromenad i byn Cobham. Där skulle vi leta ledtrådar av typen när byggdes skolan och vad hände med postkontoret? 
 

Gatan i Cobham

Cobham Church
 
Grupp 2 hade ett litet hål i sitt schema innan de skulle simma med Peter. Skolan vi är på har en egen simhall och vi passade på att kolla simkunnigheten hos alla idag. 


Efter lunch gick grupp två tillbaka till Cobham en gång till, den här gången i fint väder och fick köpa var sin glass om de ville medan grupp 1 simmade och badade. 

Våra sista lektioner här på Cobham Hall var bild och kemi. Grupp 1 gjorde färdigt sina fågeltryck med Nik, bildläraren och fick mycket beröm för sitt jobb och för sina goda engelskakunskaper. Det har varit något vi alla varit imponerade av under hela veckan, hur duktiga de är på engelska och hur lätt det är för era barn att uttrycka sig. De har inga som helst bekymmer att samtala med vem som helst här på Cobham om nästan vad som helst.Grupp två hade kemi men Martin och laborerade med fruktjuice. Även dom fick beröm för sitt fina uppträdande och hur de laborerade. Kemiläraren Martin jämförde dem med engelska elever och menar att svenska barn är bättre och noggrannare än de engelska. Kul att höra tycker jag!1 kommentar:

  1. Va kul �� att ni har kul hahah Ahmed abdis bror alltså

    SvaraRadera